Gönenç Emlak Blog

Marmaris Emlak içerikleri paylaşılıyor.

Beldibi Satılık Daire | 2014 Arşivinden

| 1 Yorum

Satılık Daire

Gönenç Emlak Şirketi tarafından sunulan Muğla çevresi ve Marmaris Beldibi satılık daire ile arsalar gayrimenkul piyasasında duyurularak paylaşıldı. Örnek seçilen dubleks daire özelliğindeki  satılık ev seçelim. Sekiz yaşında 200m2 kullanım alanına sahip konut,  kapalı mutfak, üç yatak odası ve çift tuvalet banyodan oluşmaktadır. Müşterek park yeri olan gayrimenkul, ana caddeye cepheli, üç tarafı açık, ulaşımı kolay, gün boyu güneş gören özelliklere sahiptir. Peki özellikler tamam da fiyatı ne kadar diye sorarsanız 450.000-TL satış etiketi taşıyor. Pazarlığa açık olan konut firmamız yetkilisi tarafından alıcılara gösterilmektedir.

Bu Ayın Fırsatı Beldibi Satılık Daire

Satışa çıkarılan evin giriş katında, geniş salon, Amerikan mutfak, banyo tuvalet var. Lakin ikinci kat geniş salon olarak kullanılır. Amerikan bar salonda bulunmaktadır.  Alan geniş olduğu için kullanımı fonksiyonel özelliktedir.. İstenilen çeşitli değişiklikler yapılması mümkündür. Binada yedi balkonlar yanı sıra geniş  teras kullanım avantajı sunmaktadır. Konut kredisi koşullarına uygun niteliklere sahiptir. Firmamız tarafından Beldibi satılık daire bu ayın fırsatı olarak sunulmaktadır. Bize göre yatırım açısından değerlendirilmesi önerilmektedir.

Beldibi Emlak

Marmaris Emlak sektörüne şirketimiz tarafından sunulan dubleks daire, konut kredisi kriterlerine uygun ev avantajı vardır. Portföyümüzden ilan olarak detaylı bilgi ve resimlere buradan Beldibi üzerine tıklayarak ilan sayfasına ulaşabilirsiniz. Beldibi önceleri Köy konumunda, daha sonra Belediye idare sistemine katıldı. Aslında bölgedeki kalkınma bu dönemde ivme kazandı.  Yirmi yılda yaşanan  süreç için sürekli değişim ge gelişme izlendi. Kozmopolit yapısı olan

Yazarın 2024 Notu

Hemen belirtelim on yıl önce 450.000-TL satılan konutu günümüzde yaşına rağmen 25.000.000-TL fiyatla almanız zordur. Gayrimenkul fiyatları nereden nereye geldi. Beldibi, Metropol Belediye sisteminde Marmaris’e bağlı Mahalle konumuna geldi. On yıl önce yayınlanan yazı 2024 yılında arşivden çıkarıldı. Yerel piyasa ile içeriği paylaşıyoruz. Gönenç Emlak Şirketi 1994 yılında kuruldu. 30 yıl piyasada faaliyetinden sonra ticari yaşamdan çekildik. Benim gibi emekli olan yazım ekibindeki arkadaşlarımla hobi olarak makaleler yazarak paylaşmaya devam etme kararı verdik. Otuz yıldır yaptıklarımızı söylediklerimizi artık yazıyoruz. Geçmişte olduğu gibi izleyici taleplerini dikkate alarak gündem belirliyoruz. Konuk yazarlara sayfalarımız açıktır.

Medya İrtibat: 0532 312 01 16  

Author: Kemal Gönenç

1994 yılında Marmaris merkezde kurulan Gönenç Emlak Şirketi bölgede gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermektedir. Şirketimize ait Gönenç Emlak Blog sitesiyle emlak sektörü ve Marmaris hakkında bilgiler paylaşılmaktadır. Şirket kurucusu Ekonomist Kemal Gönenç tarafından yönetilmektedir.

One Comment

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *.