Gönenç Emlak Blog

Marmaris Emlak içerikleri paylaşılıyor.

Gayrimenkul Yatırımı Hedefleri

| 1 Yorum

gayrimenkul yatırımı

Hedeflerimiz Yönümüzü ve Bizi İleriye Taşır

Muğla Marmaris Gönenç Emlak Danışmanlığı şirketi gayrimenkul yatırımı hedefleri konulu makale hakkında açıklama yaparak iş planı oluşturulmasının önemini paylaştı. Başarı gösterenlerin çoğu, hedef koyanların, koymayanlardan üstün bulunduğunu söyler. Bazen tehdit edici veya ulaşılamaz olarak kabul edilir. Ancak gerçekte amaç, kendinize bu hafta her gece yatmadan önce bulaşıkları yıkayacağınıza söz vermek kadar küçük ve basit olabilir. Bu kelime oldukça fazla yetki vermenin problemi, atama fikrini kimsenin tecrübe etmek istemeyeceği kadar göz ürkütücü şeye dönüştürmesidir. Hepimiz hedefi gerçekte olduğu şeklinde görmeye başlayabilirsek, basit başarı işareti, daha çok sayıda insan amaç belirlemeye öncelik verecektir. Böylece, daha fazla insan şahsi ve ustalaşmış emellerini gerçekleştirecektir. Spesifik olarak oluşturmak, başarıyı daha yüksek düzeyde gerçekleştirmenin mükemmel yolu bulunabilir. Yatırımcı olarak, hangi gayrimenkul yatırımı hedefleri kâr hanenize en iyi biçimde hizmet edecek ve bu tarz şeyleri başarıya ulaşmış ve bereketli halde nasıl başaracaksınız? Cevabı keşfetmek için okumaya devam edin.

Gayrimenkul Hedefleri Nelerdir?

Açıkça tanımlanmış hedefler belirleyenler, tanımayan işletmelerden 10 kat daha başarı gösterdiğini biliyor muydunuz? Yakın zamanda yapılan inceleme, nüfusun yüzde 83’ünün bunu belirlemediğini ve belirleyenlerin yüzde 92’sinin bu amaca ulaşmakta başarısız bulunduğunu buldu. Neden daha çok insan bu amaca ulaşmada başarıya ulaşmış olamıyor? Nedeni basit. Şu sebeple pek çok adamın belirlediği amaçlar akıllıca belirlenmiyor.

Özel, ölçülebilir, ulaşılabilir, ilgili, zamana bağlı, bu başlıklar önemlidir. Gayrimenkul işletme hedefi belirlemenize rehberlik etmek için kullanacağınız kısaltmadır. Umutlarınız ve özlemleriniz üstünde hayal oluşturmak, oturup kalemi alarak yazıya dökmek ve meşru amaçlar belirlemek için zaman ayırmaktan oldukça farkına varır. Fantezi netice getirmezken, akıllı gayrimenkul işletme hedefleri çalışmalarınızı yeni zirvelere taşıyacak.

Marmaris gayrimenkul yatırımı kariyerinizde nerede olduğunuza bağlı olarak, yatırımlarınız için mevcut somut planınız olabilir. Beyanınızı, pazarlama planınızı, şirket hiyerarşinizi ve daha fazlasını içermelidir. Bu bilgi, SMART yatırım amaçlarınızla ilgilidir, şu sebeple çalışma çerçeveniz olarak bu bileşenler, siz planlarken size rehberlik etmelidir. Kapsamlı gayrimenkul iş planı oluşturmayla alakalı daha çok bilgiye ihtiyacınız varsa, bu kılavuzu okuyarak başlayın.

İş Planı

Eğer iş planınız olduktan sonra, önümüzdeki yıl için beyin fırtınası yaparken her bölüme bakın. Yatırımcıların amaçları doğrultusunda tutmalarına destek olurken, şirket hiyerarşisi muayyen ekiplerin üzerinde çalışacağı projeleri ortaya çıkarabilir. Öte yandan, pazarlama planı ve yatırım listesi yatırımcıların büyüme alanlarını belirlemelerine destek olabilir. Bu yollarla gayrimenkul amaç belirlemesini şekillendirmeye hizmet eder. Oluşturma dönemi zaman ve sabır ister. Bunları yazmadan önce planınızı gözden geçirmenizi, danışmanınız ve ortaklarınıza danışmanızı ve aşağıdaki protokolü gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

İrtibat : 0532 312 01 16

Author: Kemal Gönenç

1994 yılında Marmaris merkezde kurulan Gönenç Emlak Şirketi bölgede gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermektedir. Şirketimize ait Gönenç Emlak Blog sitesiyle emlak sektörü ve Marmaris hakkında bilgiler paylaşılmaktadır. Şirket kurucusu Ekonomist Kemal Gönenç tarafından yönetilmektedir.

One Comment

  1. Pingback: Sit Alanları ve Dereceleri | Gönenç Emlak Blog

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *.