Gönenç Emlak Blog

Marmaris Emlak içerikleri paylaşılıyor.

Marmaris Emlak İlanları Revaçta

| 7 Yorumlar

Marmaris Emlak İlanları Revaçta

Satılık Kiralık İlanları

Muğla çevresi Marmaris Emlak İlanları revaçta gayrimenkul firmaları tarafından akıllı telefonlar ve sosyal medya araçlarıyla izleyicisine ulaştırılıyor. Değişen dünya; özellikle sibernetik gelişmelere göre, yeni alışkanlıkları tüm sektörlerde yaşıyor. Artık, gayrimenkul sektöründe,  bir masa, defter, telefon devri çoktan bitti. Sonuçta bilgisayar, kamera, yerini akıllı telefonlara bıraktı. Böylece satıcı da, alıcı da yeni davranış biçimi edindi, ediniyor. Artık; sokaklarda satılık kiralık ev aranmadığı gibi, arayanlar  emlak ofislerini geçmişte olduğu gibi aramıyor.

Marmaris Emlak İlanları

Gayrimenkul danışmanı, oluşturduğu portföyü web sitesinden sunuyor. Her şeyden önce kapsamlı içerik, resim, video görüntüleri ile ilanlar veriliyor. Bunun dışında mobil uyumlu siteler, masaüstü, dizüstü, tablet ve her tip akıllı telefonda izleyiciye ulaşıyor. Marmaris emlak ilanları böylece izleyiciye sunuluyor. Kesinlikle uyumlu tipi, büyüyen küçülen, farklı ekranlarda, sunumu bozulmayan, yeni tip siteler değer kazanıyor. Özellikle  arama motorları tarafından mobil uyumlu sitelerin tercih edildiği anlaşıldı.

İletişim Araçları

Maalesef belirtilen özelliklerde site sahibi olmak yetmiyor. Çünkü arama motorları koşullarına göre ayarları yapılmış, çalışmasının sürekli yapılması gerekiyor. Bu nedenle; gayrimenkul danışmanlarının en azından asgari düzeyde yazılım bilgisine sahip olması gerekiyor. Böylece doğru yönü bulmasına yardımcı olacaktır. Yoksa; internet okyanusunda kaybolacaklardır.

Marmaris

Yazılım konusunda kendini bilgi açısından geliştirmiş, site kodlarını yazabilenler avantay kazandılar. Düzenleme yapabilen danışmanlar, bize göre diğerlerinden öndedir. Sahip olduğunuz site, arama motorlarında ilk sayfada yer almayabilir. Hatta ilk sayfanın birinci-beşinci sırası arasında bulunmuyor ise, arayanların size ulaşma şansı düşer. Otuzuncu sayfada, aranan kelimelerde siteniz çıkıyorsa, o site hiç olmasa bile olur. Marmaris için arama yaparak sonuçları izlemenizi tavsiye ediyoruz..

Arama Motorları İş Başında

Sorunun çözümüne gelelim. Bayilik veren firmalar üyelerine hazır site sunuyor. Üstelik genel merkez yukarıdan aşağıya kendi adına geliştiricilerle katkıda bulunuyor. Bu nedenle üye firma çalışanlarının böyle bir derdi yok. En önemlisi ana firma sıkıntıyı üstleniyor. Peki binlerce gayrimenkul danışmanlık ofisi, bu kulvarda nal mı toplayacak? Daha önce söylediğimiz gibi, konunun önemini bilenler, bu yönde hizmet satın alıyorlar.

Çünkü rekabet etmeye çalışıyorlar. Şüphesiz kendisini geliştiren yönde gayret içinde olanlar, daha bilinçli olarak ilerleme gerçekleştirebilirler. Aslında Yerel bir site, arkasında holdingler bulunan siteleri sıralamada geçebilir. Türkiye ve dünyada, şu kadar şubesi bulunan danışmanlık firma sitelerinin  önünde bulunabilir. Çünkü arenada; bilgi sahibi, deneyim ve birikime sahip olanlara, herkese hodri meydan, diyebilme şansını arama motorları veriyor.

Aramada İlk Sayfada Yer Almak

Aramalarda, örneğin Marmaris Emlak ve benzeri kelime öbeğinde ilk sırada çıkmak neden önemli? Esasında alıcılara ulaşma şansı, satış kiralama yapabilme şansını getirdiği için önemli. Zira arayan-veren seni buluyor. Ancak size ne kadar kolay ulaşabiliyorlarsa, o denli  avantaj kazanırsın. Bu durumda Marmaris satılık  kiralık ev arayan veya evini satmak kiralamak isteyenler, rakiplerinden önce sana ulaşır. Açık söylemak gerekirse Google herkesi eşit şartlarda yarışma sunuyor. Fakat SEO kuralları başarılı başarısız olanları belirliyor. Adil yarış için herkese başarılar.

İçeriklerin güncelliği, doğruluğu, kapsamlı içerikle sunulması, önemlidir. İşte size kaynak nitelikte siteler.

Kemal Gönenç – 0532 312 0116

gonencemlak.com.tr

marmaris-emlak.com

marmarisbox.com

marmarisblog.com

selimiyeemlak.net

marmaris-haber.com

 

Author: Kemal Gönenç

1994 yılında Marmaris merkezde kurulan Gönenç Emlak Şirketi bölgede gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermektedir. Şirketimize ait Gönenç Emlak Blog sitesiyle emlak sektörü ve Marmaris hakkında bilgiler paylaşılmaktadır. Şirket kurucusu Ekonomist Kemal Gönenç tarafından yönetilmektedir.

7 Comments

  • Pingback: Selimiye Satılık Arsa Emlak | Gönenç Emlak Blog

  • Bir yanıt yazın

    Required fields are marked *.